White Label

Speciaal voor bedrijven hebben wij het product 'white label' ontwikkeld. Geen zorgen en werken onder je eigen naam.

Wat houd white label in?

Als bedrijf huur je ons in om het gekozen product uit te voeren onder de naam van je eigen bedrijf. 

Wij verzorgen de workshops met onze profecionelen mensen. Wij hebben zelf de workshop geschreven en voeren deze ook uit zonder aanpassingen. Als bedrijf koop je het product in bij ons en kan je het doorverkopen aan andere. Hierdoor kan je zelf een prijs bepalen. 

Wij zorgen dat onze mensen namens uw bedrijf de workshop geven en zorgen voor een geslaagde workshop. 

Voordelen?

Het grootste voordeel in een betrouwbare partner en geen zorgen.

What in for me?

Het enige wat wij vragen een standaard bedrag voor het aantal personen. Wij hanteren prijs pakketen voor het aantal personen. Dit zijn de zelfde prijzen die wij aanbieden ergens anders.

Het grootste voordeel is dat wij veel workshopleiders (profs) werken voor ons in heel Nederland en België.  Het voordeel hiervan is dat wij het hele gebied dekken en kwaliteit kunnen leveren.

Als ondernemer heb je dus geen zorgen over personeel of een enkele freelancer die je inhuurt die opeens niet meer kan. Wij kunnen de garantie bieden dat er altijd iemand staat. Wel moet dit vooraf gepland worden.

Ja, ik wil!

Ben jij onze nieuwe samenwerkings partner?

En nu?

Als jij als bedrijf zijnde een samenwerking partner wil worden dan ben je van harte welkom. Laten wij alles doorspreken telefonisch of bij een kop koffie. Neem contact op met ons via info@ziepro.nl

info@ziepro.nl

ZIEPRO MEDIA