about me
  Even voorstellen

  Mijn naam is Thierry
  videograaf, regisseur & editor

  Al sinds 2013 ben ik bezig in de wereld van films. Een grote passie van mij waarbij creativiteit en originaliteit een zeer grote rol speelt. Ik heb het brand Ziepro uitgebouwd waarbij de onderdelen zoals de Lipdubcrew en Slowbooth een grote medespeler zijn in de wereld van workshops en event entertainment. Uitgebouwd met een gigantisch netwerk van professionals in de wereld van event, entertainment en audio visual. Wat is mooier dan van je passie je beroep maken en mensen gelukkig daarmee te maken. Ziepro media staat voor happiness and joy.  

  Trouwclips
  Ik vertaal jullie verhaal in een filmische wijze met alle hoogtepunten van de dag. Door jaren lang ervaring hierin weet ik precies goed wat jullie willen zien.
  Slowbooth
  Een echte unieke beleving op jullie trouwfeest of op je personeelsfeest. Dit unieke product wordt alleen in dit format door Ziepro geleverd.
  Lipdubben
  Nog steeds zeer populair voor vrijgezellenfeesten en teambuildings in Nederland & België. Met de Lipdubcrew is de workshop lippen echt een feestje.
  Specialist
  Een specialist op het gebied van geluid en licht. Vanaf jongs af aan al bezig geweest met licht, geluid en theatertechniek. Hierdoor al aardig wat jaren ervaring in de AV en evenementen sector.