Smart home Installateur

Advies Smart home apperaten
Heb je advies nodig om jou huis slimmer te maken? Wij geven goed en professionele advies. Slimmer of zuiniger? Of beide? Neem contact op.
Installatie
Door jaren lange ervaring in de professionele installatie techniek installeert Ziepro Media uw smart home producten zonder moeite.
Wifi
Wij helpen uw smart home producten op uw wifi netwerk te zetten en zorgen dat alles 100% werkt.

Smarthome producten

Smart Switch
Smart light
Smart Camera
Smart Switch

Hombli Smart Switch

De Hombli Smart Switch monteer je tussen de bedrading van je apparaat. Bedien de Smart Switch op elk gewenst moment met je smartphone vanaf waar je ook bent. Zo check je eenvoudig of je de strijkijzer wel hebt uitgedaan toen je vanochtend van huis vertrok!

Met de handmatige scenario-functie bedien je meerdere Smart Swtiches en andere Hombli-apparaten tegelijk met slecht één tik of stemcommando.

Creëer ook eenvoudig automatische scenario’s met voorwaarden zoals: tijd, zonsondergang/zonsopgang, temperatuur en nog veel meer.

Bedien de Hombli Smart Switch met je stem door deze te koppelen aan de Google Assistent of Alexa. Zo maak je gebruik van handige stemcommando’s zoals:

“Hey Google, doe de verlichting uit in de schuur”
“Hey Alexa, zet de verlichting aan in de gang”

 

1
Inclusief
Besturing via je smartphone
2
Inclusief
Bescherming tegen overbelasting
3
Inclusief
Timers en schema’s instellen
4
Inclusief
Buitenhuis te bedienen via smartphone
5
Inclusief
Spraakbesturing via Google Assistant en Alexa
Smart light

Hombli Smart Light

Creëer de perfecte verlichting voor elke gelegenheid met de gratis Hombli app. Gebruik de app om je verlichting in/uit te schakelen, kleuren in te stellen en je lichten te dimmen. Daarnaast heb je ook keuze uit voorgeprogrammeerde lichtscenes.

Bedien je slimme verlichting met je smartphone vanaf waar je ook bent. Thuis, op kantoor en zelfs in het buitenland!

Met de handmatige scenario-functie bedien je meerdere Smart Bulbs en andere Hombli-apparaten tegelijk met slecht één tik of stemcommando. Creëer ook eenvoudig automatische scenario’s voor je verlichting met voorwaarden zoals: tijd, zonsondergang/zonsopgang en nog veel meer.

1
Inclusief
Dimbaar gekleurd en wit licht
2
Inclusief
Kies uit 16 miljoen kleuren
3
Inclusief
Spraakbesturing via Google Assistant en Alexa
4
Inclusief
Timers en schema's instellen
Smart Camera

Hombli Smart Camera

Installeer de beveiligingscamera op elke muur en stel de perfecte hoek in met de flexibele muurbevestiging. Ontvang meldingen op je smartphone wanneer de slimme beveiligingscamera beweging detecteert. De camera verstuurt automatisch een screenshot naar je smartphone zodat je in een oogopslag ziet wat er aan de hand is. Ook wanneer het donker is met infrarood nachtzicht tot 15 meter.

Met de gratis Hombli app bekijk je op elk gewenst moment live videobeelden of opgenomen videobeelden terug. Via de ingebouwde microfoon en speakers communiceer je direct met wie er voor de camera staat!

Met de handmatige scenario-functie bedien je meerdere Smart Indoor Camera’s en andere Hombli-apparaten tegelijk met slecht één tik of stemcommando.

Creëer ook eenvoudig automatische scenario’s met voorwaarden zoals: tijd, zonsondergang/zonsopgang, temperatuur en nog veel meer.

1
Inclusief
Full HD 1080p video opname
2
Inclusief
90° kijkhoek & Bewegingsdetectie
3
Inclusief
Infrarood nachtzicht tot 15m & IP66 waterproof
4
Inclusief
Opslag via microSD (max 128GB) of optionele Cloud service

frequently asking questions

Wat is een smarthome?
Met de term ‘smarthome’ wordt een huis bedoeld dat is voorzien van allerlei slimme apparaten. Deze apparaten worden slim genoemd, omdat ze beschikken over een internetverbinding (draadloos of met draad), waardoor ze contact kunnen maken met servers, diensten en andere apparaten in, rondom en buiten het huis. Bovendien zijn deze apparaten (vaak) op allerlei manieren te bedienen: met een app, netwerk of met de stem. Daarnaast kun je die devices vaak ook vanuit een andere locatie bedienen — buitenshuis dus.
Wat kun je met een smarthome?
Wanneer je hebt geïnvesteerd in een smarthome, dan ligt het maar net aan welke apparaten je hebt gekocht om te weten wat de mogelijkheden zijn. In de algemene zin (we gaan er even vanuit dat je allerlei verschillende dingen wil veranderen) kun je bijvoorbeeld de thermostaat slimmer maken door het met een app te bedienen. Middels zo’n app kun je schema’s en locatiediensten instellen, zodat het apparaat zichzelf automatisch uitschakelt wanneer je het huis verlaat — op vaste moment of wanneer er iets tussendoor komt.
Hoe begin je aan een smarthome?
Beginnen aan het bouwen van een smarthome is niet zo moeilijk. Misschien heb je het zelfs al gedaan, door bijvoorbeeld een slimme thermostaat of speaker in huis te nemen. De kan is groot dat je je lampen al bedient met een app. In die gevallen ben je dus al begonnen met het aanleggen van een smarthome. Er zijn veel retrofitoplossing: smarthomeproducten die passen in bestaande systemen zonder dat daar veel investering of werk voor nodig is. Je hoeft dus niet per se een heel nieuws huis te bouwen of te kopen hiervoor.

Wanneer je van plan bent om meer met smarthomes in het algemeen te gaan doen, dan moet je op verschillende dingen letten. Helemaal als je alles vanuit één centraal punt wil kunnen bedienen. Wil je alles met de Google Assistent aansturen? Dat kan, let dan op het logo van de Google Assistent op de verpakking. Datzelfde geldt wanneer je op zoek bent naar ondersteuning voor Amazon Alexa of Apple Homekit. Ook moet je letten op protocollen, zoals bijvoorbeeld Z-Wave en Zigbee of ondersteuning voor diensten als IFTTT.

IFTTT en de smarthome
Eén van de meest belangrijke diensten voor een smarthome is IFTTT. Dit is een automatiseringsdienst waarmee je producten aan elkaar kunt koppelen die normaliter niet aan elkaar te koppelen zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld je tv en je lampen samenwerken (de lampen kunnen groen kleuren bij een goal tijdens een voetbalwedstrijd), maar kun je ook instellen dat de verwarming uitgaat wanneer een raam wordt opengezet.
De basis van ieder smart home
De basis van ieder smart home is een goede infrastructuur. Deze infrastructuur maakt communicatie tussen de apparaten in je slimme huis mogelijk en zorgt ervoor dat deze apparaten met de buitenwereld kunnen communiceren. De infrastructuur kun je daarom ook zien als je netwerk; de links tussen alle apparaten en je modem/router.
Is de Router belangrijk voor een goeie smarthome situatie?
Een van de belangrijkste apparaten binnen je netwerk is de router. Op dit apparaat komt de internetverbinding binnen waarna deze verspreid wordt. De router kijkt naar de apparaten die eraan gekoppeld zijn en optimaliseert het signaal voor elk van deze apparaten. In de afgelopen jaren zijn routers steeds sneller geworden, niet alleen qua doorvoersnelheid maar ook qua processorkracht. Deze processorkracht maakt het mogelijk steeds meer apparaten te voorzien van een optimale internetverbinding. De router is de toegangspoort en moet alle verbindingen aankunnen, met een stabiel en snel signaal.

Installatie kosten

Advies gesprek
Free
show options description
Advies gesprek over smart home producten
Advies over uw thuis situatie en de toepassing van de producten
Installatie
125
show options description
125 euro per uur inclusief btw
Installatie smart home producten
Instellen producten op wifi
Uitleg van smart home producten
Reiskosten
25 ct
show options description
Wij rekenen 0,25 ct per km vanaf ons adres in Zoetermeer.